Monor és a Monori Pincefalu is része a Nemzeti Bor Maraton programjának

A bor és a futás közös eleme a szabadság élménye. Az emberek nem kényszerből indulnak el futni vagy töltenek ki egy pohár bort. Mozogni és borozni szeretetteljes dolog. Ezt fejezzük ki a Nemzeti Bor Maratonnal, amely várhatóan hazánk legnagyobb közösségi élményeinek egyike lesz. Monor is része a Nemzeti Bor Maraton programjának, így a Monori Pincefalu vendégváró pincéinek szervezésében és támogatásával a monori József Attila Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola két csapata futja végig a Monor Tápiószentmárton közötti távot amely 27 km. A jelentkezés nincs lezárva, továbbra is várjuk az egyéni és maximum 5 fős csapatok jelentkezését.

A 68. szakasz futó csapata Pilisről a Kossuth Lajos utcán Monorierdő felől 2015 május 30-án 06.06 órakor érkezik, a monori csapat a főtéren veszi át a staféta botot és kezdi meg a 69-es szakasz lefutását, azzal a kiegészítéssel, hogy a csapat keresztül fut a monori Pincefalu területén hiszen a futók a borvidékükért és a Monori Pincefaluért futnak. 
A futó és futó csapatok ellátásáról, az útbiztosításról és a visszaszállításáról a szervezők gondoskodnak. A futáson mindenki saját felelősségére, illetve 18 életév alatt szülői hozzájárulással vehet részt, A program végén a futókat és a szervezőket a KultPince várja értékelő megbeszélésre és egy kis energiapótlásra.

Bővebb információért kattintson ide. 

Kövessen a Facebookon

Telefonkönyv

Monori Média

Partnereink

Demi-Bee családi méhészet

Díszbozos mézrendelés