Monori nagycsaládot ajándékozott meg Tarnai Richárd

Nagy sikert aratott a Pest Megyei Kormányhivatal „Egy doboznyi szeretet” akciója, a megyében élők több mint 2000 doboznyi ajándékot gyűjtöttek össze a rászoruló gyermekek számára.

A Pilisi Gyermekotthon lakóit idén már december 19-én ajándékok várták a karácsonyfa alatt, Tarnai Richárd kormánymegbízott Pogácsás Tiborral, a térség országgyűlési képviselőjével és Husz Enikővel, a Monori Járási Hivatal vezetőjével közösen vitték el a gyermekeknek a kormányhivatal ajándékát, 72 doboznyi szeretetet.

Tarnai Richárd a kormányhivatal hagyományos karácsonyi ajándékgyűjtési akciójáról szólva elmondta, azzal, hogy idén már nemcsak a dolgozók, hanem valamennyi Pest megyében élő állampolgár eljuttathatta ajándékdobozait a hivatalba, soha nem látott mennyiségű ajándék, több mint 2000 doboz gyűlt össze. „Ennek segítségével nemcsak valamennyi Pest megyei gyermekotthon lakóját tudtuk megajándékozni, hanem a megyében élő nehéz sorsú családok karácsonyát is szebbé tudtuk reményeink szerint varázsolni.” – hangsúlyozta a kormánymegbízott, aki hozzátette, a fennmaradó dobozokat a Mikulásgyárba juttatják el.

Arról, hogy az ajándékok valóban jó helyre kerültek, a kormánymegbízott maga is meggyőződhetett, a Pilisi Gyermekotthon mellett egy monori családhoz is – ahol az édesanya egyedül neveli három lánygyermekét – személyesen vitte el az összeállított kis csomagokat. Az eseményen jelen volt a monori Gemini Televízió, további részleteket láthatunk majd adásukban. 
Forrás: PMKH

 

 

Kövessen a Facebookon

Telefonkönyv

Monori Média

Partnereink

Demi-Bee családi méhészet

Díszbozos mézrendelés