Bajnoki vizilabda meccsek Monoron!

A hétvégén első alkalommal rendezik a Magyar Vízilabda Szövetség korosztályos bajnoki fordulóját a Monori Uszodában október 29-én, szombaton délután és október 30-án vasárnap délelőtt. Így a monori BSport pólócsapata első alkalommal mutathatja meg tudását bajnoki mérkőzésen a hazai közönség előtt. A Gyermek IV. korosztály fordulói, párosításai elérhetőek az MVLSZ Bajnokságok menüje alatt.
A Vidék gyermek IV korosztály linkje: http://waterpolo.hu/bajnoksagok/
Részletes időpontok: 

Bővebben: ...

A hazai rendezésű csapatbajnokságon 14 érmet szerzett Monor

A Monori Városi Uszoda adott otthont a Pest Megyei Csapatbajnokság 2016. III. fordulójának. A Pest megyei Úszó Szövetség és a Monor SE által közösen megrendezett eseményen, október 9-én vasárnap kora reggel 8 egyesület versenyzői szálltak vízbe, hogy összemérjék a tudásukat. Szakosztályunk színeiben 28 fő állt rajtkőre, hogy képviseljék Városunkat és Egyesületünket. Növendékeink mindent beleadva versenyeztek és a délután végére 10 egyéni éremmel (3 arany, 4 ezüst, 3 bronz), 1 váltó éremmel (arany) valamint 21 pontszerző helyezéssel gazdagodtak. Köszönet mindenkinek aki bármilyen módon segített a verseny lebonyolításában vagy eljött és szurkolt a versenyen. Köszönjük a részvételt az összes többi egyesületnek és természetesen gratulálunk MINDENKINEK aki részt vett vagy esetleg helyezést ért el a nap folyamán.

Bővebben: ...

A városi streetball verseny eredményei

Folytatódik „MONOR VÁROS LEGSPORTOSABB ISKOLÁJA” vetélkedés. A városi képviselő-testület Emberi Erőforrások Bizottsága az idei tanévben is meghirdette az az általános iskolák a „MONOR VÁROS LEGSPORTOSABB ISKOLÁJA” versenyt. Az előző tanévhez hasonlóan a verseny egyes fordulóinak megszervezését most is az iskolák vállalták magukra.  A vetélkedősorozat első rendezvényét, az általános iskolák közötti városi streetball versenyt szeptember 29-én a Kossuth Lajos Általános Iskola bonyolította le a városi sportpályán.

Bővebben: ...

Kövessen a Facebookon

Telefonkönyv

Monori Média

Partnereink

Demi-Bee családi méhészet

Díszbozos mézrendelés