Grillázsban a legjobbak között

Berkes Györgyné Hajni a Lajosmizsei Grillázsmajálison bronzérmet szerzett. Szeretettel gratulálunk neki! Vele készített korábbi interjúmat itt olvashatják a Kedves Olvasók:

A családjában volt-e valaki cukrász?

A családomban nem volt cukrász, de a 2 nagymamám nagyon sok különleges süteményt készített és ott legyeskedtem mindig körülöttük, érdekeltek a technikák. Már kis iskolás koromban is főző versenyt rendeztem a gyerekekkel, és a szülők voltak a zsűri tagok.
Szeret-e főzni, vagy inkább inkább süteményeket süt szívesen?
Nagyon szeretek főzni, de főleg a sütemény készítés és az egyedi elképzeléseim szerinti torták megvalósitása nagy gasztronómiai örömet okoz.Sokszor mondják: pályát tévesztettél!

Bővebben: ...

Tímár Irén festőművész kiállítása

 Január 17-én szombaton a Magyar Kultúra Napja alkalmából Tímár Irén festőművész képeiből nyílt kiállítás a Csévharaszti Könyvtárban, aki a Monori Kézműves Alkotók Klubjának tagja. A festményeket méltatta N. Sebestyén Katalin festőművész.

További fényképek:

ide kattintva tekinthetők meg

Számunkra a család az első

Egy 11 gyermeket nevelő édesanyát köszöntött anyák napja alkalmából a Fidesz nőtagozatának elnöke. Pelczné Gáll Ildikó, a kormánypártok EP-listavezetője szerint a jövőben az a cél, hogy minden 12 év alatti gyermek családban nőjön fel. A szocialisták szerint a Fidesz tönkretette az anyák napját, a Jobbik pedig testvérkedvezményt sürget.

Bővebben: ...

Grillázs sikerek cukrász artisztikában Berkes Györgynétől

Talán már elmentünk egymás mellett a piacon, a gyógyszertárban vagy bevásárlás közben, s nem is tudtuk, micsoda tehetséggel találkoztunk. Szeretném most bemutatni olvasóimnak Berkes Györgyné Hajnit, akit már ismerhetnek egy-egy korábbi hírünkből, most egy interjú keretében még több mindent megtudhatunk, mit is alkot itt Monoron, városunkban.

Bővebben: ...

Kövessen a Facebookon

Telefonkönyv

Monori Média

Partnereink

Demi-Bee családi méhészet

Díszbozos mézrendelés