Elismerték a monori polgárőrt

2016. június 11-én tartotta éves közgyűlését a Pest Megyei Polgárőr Szövetség Törökbálinton. Az esemény végén díjátadásra került sor, melyen dr. Bilisics Péter a PMPSZ elnöke kitüntette Naszvadi Lászlót, a Monori Polgárőrség tagját. Szeretettel gratulálunk!

Bővebben: ...

Bűnmegelőzési tábor SzilvásváradonAz elmúlt héten Monorról érkeztek bűnmegelőzési táborba Szilvásváradra lelkes ifjak, akik a Monori Polgárőr Egyesület ifjúsági tagozatát képviselték településünkön. A helyi látványosságok megtekintésén túlmenően szakmai fórumokon is részt vettek a polgárőrök: Szaniszló László polgármester előadást tartott számukra a helyi sajátosságokról, a polgárőrség, valamint az önkéntes tűzoltó egyesület szervezeti felépítéséről, munkájáról. Másnap a Civil Háznál találkoztak az egyesületek képviselőivel, valamint a Bélapátfalvai Rendőrőrs járőreivel, akik a gyakorlatban is megmutatták eszközeiket, felszerelésüket.

Bővebben: ...

Támogassa Ön is a Polgárőrség lovas tagozatát!

A Monori Polgárőr Egyesület megköszöni, Sinkovicz László képviselőnek, Dr Szakács Árpád és Dr Zöldi Lajos állatorvosnak  az egyesület lovas csoportjának nyújtott segítségét. Továbbá mind azoknak, akik támogatták  kezdeményezésüket. A jövőre nézve, továbbra is szívesen fogadják a csoportjuk működéséhez, minden nemű támogatást,legyen az takarmány, termény, vagy esetleg anyagi jellegű segítség.

Bővebben: ...

Polgárőrség 4. jótékonysági rendezvénye

Immáron negyedik alkalommal szervezték jótékonysági rendezvényüket a monori polgárőrök. Támogatók ismét akadtak szép számmal.
A bált több hónapos tervezési, szervezési időszak előzte meg. Volt feladat bőven, mint mindig, főleg ahogy közeledett a várva várt nap.

Bővebben: ...

Úrnapi Körmenet

A monori római katolikus plébánia közössége június 22-én tartotta Úrnapi körmenetét. Paszternák Tamás atya vezetésével a katolikus nagytemplomtól indulva a Mátyás király utca-Virág utca-Kossuth Lajos utcán át vezetett a körmenet, melyet körülbelül kétszáz hívő ember kísért. A rendezvényt a Monori Polgárőrség és a Rendőrség biztosította.

Kövessen a Facebookon

Telefonkönyv

Monori Média

Partnereink

Demi-Bee családi méhészet

Díszbozos mézrendelés