Polgárőrség 4. jótékonysági rendezvénye

Immáron negyedik alkalommal szervezték jótékonysági rendezvényüket a monori polgárőrök. Támogatók ismét akadtak szép számmal.
A bált több hónapos tervezési, szervezési időszak előzte meg. Volt feladat bőven, mint mindig, főleg ahogy közeledett a várva várt nap.

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítséget! Az est fő támogatója nem más volt mint a Rebel Grafika Stúdió Kft.  akiknek KÖSZÖNJÜK a már hosszú idő óta tartó töretlen támogatásukat. Köszönjük a Jászai Mari Általános Iskolának, hogy ilyen igényes környezetben fogadhattuk vendégeinket! További támogatóinknak pedig az értékesebbnél értékesebb tombola ajándékokat.  A tombola fődíj egy kerékpár volt minden extrával felszerelve, reméljük, nagy örömöt okoztunk ezzel a nyertesnek!

Meg kell említsem hogy egy ilyen buli sikere nagyban függ a jó zenétől, Dj Kenyó Ferenc akit már megismerhettünk a szilveszteri bulinkból most sem cáfolta meg önmagát egész éjszaka gondoskodott a fantasztikus hangulatról. Fellépet az este folyamán a JAMLAND Hip-Hop Tánciskola és Fehérvári Eszter  hastáncos.

Kövessen a Facebookon

Telefonkönyv

Monori Média

Partnereink

Demi-Bee családi méhészet

Díszbozos mézrendelés