A Monori Napsugár Óvoda udvari játékainak átadó ünnepsége

Június 14-én adták át ünnepélyes keretek között az óvoda új udvari játékait. A rendezvényre a Monor Hírek is meghívást kapott, így örömmel láthattuk mennyire megszépült az ovi udvara. Ledniczkiné Perjési Marietta intézményvezető asszony köszöntőjéből megtudhattuk, az óvoda minden évben jótékonysági nőnapi diszkót szervez, melynek tombolafelajánlásait az óvoda fejlesztésére fordítják. Az elmúlt években több nagy célt is megvalósítottak: 2014. évben kialakították a sószobát, 2015-ben felszerelték a tornatermüket tornaeszközökkel, idén pedig saját erőből oldották meg az udvari játékpark felújítását.

Bővebben: ...

Várják a Jászaiban

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Jászai Mari Általános Iskola 2016. március 31-én (csütörtökön) 8 és 11 óra között  nyílt napot tart, melyre szeretettel várják a leendő első osztályos gyermekeket és szüleiket!

A 2015/2016. tanévre kijelölt általános iskolai körzethatárok a Monori járásban

Dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott kijelölte a Pest megye közigazgatási területén működő állami feladatot ellátó kötelező felvételt biztosító általános iskolák körzethatárait, illetve a pedagógiai szakszolgálatot ellátó köznevelési intézmények működési körzetét. A Pest Megyei Kormányhivatal a vonatkozó jogszabályok szerinti felhatalmazás alapján a 2015. év vonatkozásában kijelölte a Pest megyei, kötelező felvételt biztosító általános iskolák körzethatárait. 

Bővebben: ...

Értesítés nyári zárásról

Kedves Szülők! Monor Város Önkormányzat Képviselő-testülete a fenntartásában működő óvodák 2015. évi nyári zárva tartásának rendjét az alábbiak szerint határozta meg:

Monori Kossuth Lajos Óvoda 06.29 – 07.24.
Monori Petőfi Óvoda 06.29 – 07.24.
Monori Napsugár Óvoda 06.29 – 07.24.
Monori Szivárvány Óvoda 07.27 – 08.21.
Monori Tesz-Vesz Óvoda 07.27 – 08.21
Szükség esetén a szülő kérheti gyermeke elhelyezését – előzetes bejelentés alapján – az ügyeletesen nyitva tartó óvodába.

Kövessen a Facebookon

Telefonkönyv

Monori Média

Partnereink

Demi-Bee családi méhészet

Díszbozos mézrendelés