Fiatal Gazda Konferencia lesz


Több vagy kevesebb? Fiatal Gazda Konferencia – 2015. február 27. 
Az agrártámogatások új rendszere 2015-2020

Az AGRYA 2015. február 27-én, pénteken szervezi meg hagyományos éves konferenciáját Budapesten. Az idei esemény alcíme „Több vagykevesebb?”az agrár- és vidékfejlesztési támogatások szintjére utal. A Földművelésügyi Minisztérium és a Miniszterelnökség közreműködésével szervezett rendezvénnyel az AGRYA átfogó és részletes képet kíván adni a fiatal gazdáknak az előttünk álló időszak támogatási szabályozási kereteiről, finanszírozási lehetőségeiről.
A rendezvény témái között szerepelnek a következők: közvetlen és termeléshez kötött támogatások, fiatal gazdák kiegészítő támogatása, az átmeneti nemzeti támogatások, a zöldítés, a piaci intézkedések, az agráriumot segítő pályázatos vidékfejlesztési támogatások, a fiatal gazda tematikus alprogram.


A rendezvény másik kiemelt témája az új földjogi szabályozás gyakorlati működésének a bemutatása, az első tapasztalatok összegzése. 
A rendezvényt Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter nyitja meg.

A részletes program letölthető innen:
http://www.agrya.hu/sites/default/files/downloads/fgk_2015_program_hirlevel.pdf

A rendezvény előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció határideje 2015. január 30., péntek. A regisztrációs lap letölthető a www.agrya.hu weboldalról is. A rendezvényen korlátozott számú részvétel lehetséges. A jelentkezéseket érkezésük sorrendjében igazolja vissza az AGRYA. A lehetséges létszám felett jelentkezők várólistára kerülnek. A várólistán szereplők 2015. február 13-ig értesítést kapnak, ha a részvételük biztosított.

Évek óta túljelentkezés van ezen az eseményen, így érdemes minél előbb elküldeni a jelentkezési lapot, ami letölthető innen:
http://www.agrya.hu/sites/default/files/downloads/konferencia_jellap_2015_web.doc

A rendezvényhez kapcsolódóan, a szervezési önköltséggel azonos mértékű részvételi díjat kell fizetni. A személyenként 9.900,- Ft részvételi díj tartalmazza a kapcsolódó, helyben felmerülő összes költséget, beleértve az étkezés költségét is. A részvételi díjat a regisztráció visszaigazolásában megjelölt bankszámlára kell befizetni 2015. február 10-ig. A határidőben be nem fizetett részvételi díj esetén a jelentkező lekerül a részvételi listáról és helyére a várólistáról kerül be újabb résztvevő. 

A rendezvényen - az AGRYA vendégei és tagjai kivételével - csak 40 év alatti, gyakorló gazdálkodók számára biztosított a részvétel.

Kövessen a Facebookon

Telefonkönyv

Monori Média

Partnereink

Demi-Bee családi méhészet

Díszbozos mézrendelés