Kézműveskörúton a Monori Kézműves Alkotók Klubja

A Zsírosné Marika által vezetett Monori Kézműves Alkotók Klubja két helyen is szolgálatot tett idén húsvéti játszóházban. A Vasadi Művelődési Ház és a Csévharaszti Könyvtár összehangolt húsvéti játszóházában vettek részt két helyszínen. Vasadon 12-14, Csévharaszton 15-18 óra között tanították a résztvevőket húsvéti dekupázs technikákra, tojásfestésre. Mindkét alkalmon kiállítást is megtekinthettünk termékeikből. A szervezők ezúton is köszönik, hogy ingyenesen rendelkezésre álltak és jó hangulatban készülhettünk a húsvéti ünnepekre. 

Bővebben: ...

Emléknapra készülünk

A képen az ócsai templomcsoda előtt, a tájház udvarán oldalamon az a 86 éves Juliska néni van, akinek a családjánál édesanyámék találtak menedéket '44 novemberében. 
Az üllőiek kilakoltatásának, menekülésének 70. évfordulója alkalmából emléknapot szervezünk. 
Várom mindazoknak a jelentkezését, akik részvételükkel, emlékeik megosztásával, az előkészítő munkában való közreműködésükkel támogatnák az emlékprogram megvalósítását. 
Laza István: 06-20-912-6-186, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kövessen a Facebookon

Telefonkönyv

Monori Média

Partnereink

Demi-Bee családi méhészet

Díszbozos mézrendelés