A vasúti menetrendet is érinti a hétvégi munkanap-áthelyezés

A hétvégén a munkanap-áthelyezés miatt megváltozik a vonatok közlekedési rendje - közölte a MÁV csütörtökön az MTI-vel. A vonatok október 14-én a munkanapra, 15-én pedig a pénteki napra érvényes menetrend szerint közlekednek. A Mindenszentek ünnepnapját is magába foglaló hosszú, négynapos hétvégén ugyancsak módosul majd a vonatok közlekedési rendje. Október 30-án és 31-én a munkaszüneti napra, november elsején a vasárnapra, november 2-án a munkanapra érvényes menetrend szerint járnak majd a vonatok.

Bővebben: ...

Kerékpárüzletekbe kihelyezett szóróanyag

A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a monori és pilisi kerékpárüzletekben, illetve a vasútállomásokon baleset-megelőzési szóróanyagokat helyezett ki a kerékpárosok biztonságos közlekedése érdekében. Az üzletek vezetői minden egyes új kerékpár vásárlásánál kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az üzletből csak a kötelező felszerelések megléte esetén gurulhat ki a kerékpár, továbbá a javításra leadott kerékpárok tulajdonosait is felvilágosítják a kötelező felszerelésekkel kapcsolatban.

 

Bővebben: ...

Forgalomkorlátozások Monoron

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a 2015. március 15.-ei megemlékezések biztosítása miatt az alábbi forgalomkorlátozások lépnek életbe a Monori Rendőrkapitányság illetékességi területén. 

Kossuth Lajos út - Ady Endre út- Bajcsy-Zsilinszky út közötti szakaszán 2015. március 15-én 10 óra 30 perctől 12 óráig teljes útlezárás lesz érvényben. Kerülni a Deák Ferenc utca, Liliom út és a Bajcsy-Zsilinszky út irányába lehet.

Márciusi traffipax lista

A hónapban az alábbi helyen és időben lehet számítani sebesség ellenőrzésre:

Március 17.-én 8.00-12.00 óráig Monor-Monorierdő 4. sz. főút lakott területi szakasza.

46102-es számú út (Hegyessy tanyák) Csévharaszt-Vasad lakott területi szakasza

Bővebben: ...

Eltörlik az út szolgálati díjat

Jó hír az autósoknak, hogy a kormány eltörli az 1470 forintos szolgálati díjat, vagyis ezt sem kell megfizetniük az autósoknak, ha januárban matrica nélkül autóztak.

Kövessen a Facebookon

Telefonkönyv

Monori Média

Partnereink

Demi-Bee családi méhészet

Díszbozos mézrendelés